Hírcsatornák:
 | | 

abony

III. Évadnyitó Duatlon Fesztivál Abony

már
15
III. évednyitó duatlon verseny Abonyban

A közúton rendezett sportrendezvények biztosítása, mindig komoly előkészítést és precíz, körültekintő végrehajtást igényel. Az előkészító szakaszban be kell szerezni a közútkezelő engedélyét, részletes útvonal- és biztosítási tervet kell készíteni.
Célszerű értesíteni az érintett közterületek mellett élő lakosságot, az esetleges panaszok elkerülése érdekében. A rendezvény ideje alatt törekedni kell a biztosításban részt vevő rendezők, polgárőrök, rendőrök és vagyonvédelmi szakemberek közös irányítására és a befutó információk alapján a gyors operatív döntések meghozatalára.

Beküldte TYB tovább

XV. VÁROSI SPORTBÁL 2015.

feb
24

Bizonyára, Abony legnagyobb társasági rendezvényéről sok cikk, publikáció és képgaléria készül, azonban oldalunkon, elsősorban szakmai szempontból szeretnénk bemutatni a rendezvényt és annak előkészületeit.
A 23/2011. (III.8.) Korm. számú rendelet értelmében, a zárt térben rendezett zenés-táncos összejövetelek előzetes jegyzői engedélyeztetés alá tartoznak. A kérelem benyújtása a rendezvény megtartása előtt legalább 30 nappal kell, hogy megtörténjen, hiszen a szakhatóságok eljárására és véleményének benyújtására 20 nap áll rendelkezésre...

Beküldte TYB tovább
Feliratkozás RSS - abony csatornájára