Hírcsatornák:
 | | 

Abony sportrendezvények biztosítása

 

Az abonyi városi sportrendezvények, különös tekintettel a magyar bajnokságokban eredményesen szereplő abonyi kézilabdacsapatok mérkőzéseire, az elmúlt években igen magas nézői látogatottságúak.

  

A fokozott kockázatú sportrendezvények biztosítására, a feladatra speciálisan felkészített, a tömegkezelésben tapasztalatokkal rendelkező személyi állományt alkalmazunk. A megjelenésen túl, nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációs készségre is a végrehajtói állomány kijelölésénél.Technikai támogatással biztosítjuk a megfelelő kommunikációt, a láthatóságot, valamint az események rögzítését.

 

A biztosítási feladatok során, szoros együttműködést folytatunk a sportrendezői személyzettel, a polgárőrséggel és a rendőrséggel. A sportrendezvények során igény szerinti beléptetési rendet alkalmazunk és végzünk technikai rögzítést, valamint személy- és csomagátvizsgálást. A beléptetés regisztrációját elvégezzük, a belépők megkülönböztetésére alkalmas karszalagokat biztosítjuk. Fémkereső eszközökkel felkutatjuk a belépés során, a belső biztonságra különösen veszélyes eszközöket.

  

 

A közterületen rendezett sportrendezvényeken, szükség szerint szolgálati célból igénybe vett és megkülönböztető feliratokkal ellátott járműveket alkalmazunk felvezetésre, a sportversenyek biztosítására.