Hírcsatornák:
 | | 

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

 

Vállalkozásunk szakértői az ügyfeleink részére, helyszíni szemlével, adatgyűjtéssel , kockázatértékeléssel, lokális bűnügyi információk és előzményi adatok beszerzésével állapítják meg a védeni kívánt vagyontárgy aktuális veszélyeztetettségét. Feltárják a vagyontárgy támadható pontjait, a meglévő (fizikai, elektronikai, élőerős stb.) védelmi rendszer hibáit. 

A megbízó külön kérésére megbízhatósági, működőképességi vizsgálatot tartunk fedett módszerek alkalmazásával, speciális eszközök segítségével. Kidolgozzuk a legmegbízhatóbb és a legköltséghatékonyabb megoldásokat.

Megtervezzük a szükséges eszközök telepítését, összehangolását más párhuzamos védelmi eszközökkel és módszerek alkalmazásával. A védelmi tervhez részletes telepítési és üzemeltetési költségvetést készítünk. 

Megbízónk kérése alapján az elképzeléseinek megfelelő javaslatunk és a költségterv elfogadása esetén az eszközöket letelepítjük, összehangoljuk, leteszteljük és üzemeltetését betanítjuk. Vállaljuk a rendszer ciklikus karbantartását, finomhangolását és a szükség szerinti javítását. A testi őrizetben tartott értékek védelmére módszertani és technikai javaslatot teszünk. A szükséges egyéni védelmi-technikai eszközöket beszerezzük, azok biztonságos, készségszintű kezelését betanítjuk.

 A rendelkezésünre bocsájtott adatokat, beszerzett információkat természetesen bizalmasan kezeljük és azok megőrzését titoktartási nyilatkozattal szavatoljuk!