Hírcsatornák:
 | | 

Gépjármű vezetéstechnikai képzés

A Bajor Rendőrség oktatás-metodikai módszereinek alkalmazásával végezzük, a jogosítvánnyal már rendelkező gépjárművezetők (személygépkocsi és motorkerékpár) továbbképzését.

A vezetés-technikai képzések során a gépjárművezetők, saját gépjárműveikkel vesznek részt az intenzív foglalkozásokon, melyek a képzési szintek függvényében, 1-2 naposak.

A képzés során a résztvevők fokozatosan - kontrollált körülmények között - megismerkednek a gépjárművük közlekedésdinamikai sajátosságaival, valamint kísérletet teszünk a jármű és vezetője "határképességeinek" feltárására. Látványosan bizonyítjuk a résztvevőknek, az alapvető járműfizikai törvényszerűségeket.Felkészítjük hallgatóinkat a veszélyhelyzetek felismerésére és szoros oktatói felügyelet mellett gyakorlással, a helyes magatartások berögződését segítjük elő.

A napi foglalkozások végén, minősítő feladatsor végrehajtásával győződhetnek meg hallgatóink a felkészítés hatékonyságáról. A sikeres minősítővizsgáról oklevelet állítunk ki.

A foglalkozások maximum 10 hallgató és 2 oktató részvételével zajlanak. A képzési helyszínek kiválasztásánál törekszünk figyelemmel lenni a hallgatók lakóhelyére, az utazási idő optimalizálása érdekében.

 

 

Ha szeretne részt venni vezetéstechnikai tréningünkön, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk!

Rövidesen értesítjük a következő képzés időpontjáról és helyszínéről!