Hírcsatornák:
 | | 

Somogybabod Off-Road Fesztivál

 A Somogybabod-Somogytúr települések által 1987. óta megrendezett nemzetközi off-road fesztivál méltán Európa leghíresebb terepjárós találkozója. A népszerű technikai sport több tízezer rajongója biztosan nem tévedhet! A csodálatos helyszín, a professzionális versenypályák és feladatok, valamint a színes programok miatt minden évben sok tízezer versenyző és néző látogat a hazai terepjárósok mekkájaként is emlegetett, "Babodi off-road-katlan"-ba. Három izgalmas nap a környezet és a technika kihívásaival fűszerezve.

 Link:http://somogybabod.com/ 

 

Az egész Európában népszerű rendezvényt, vállalkozásunk öt éve biztosítja. Az elmúlt években a rendezvénybiztosítási feladatok ellátása során valamennyi felmerülő konfliktushelyzetet sikerült felszámolni, rendőri intézkedések bevezetése nélkül. Kiemelt feladataink közé tartozik a lezárt rendezvényterületre történő beléptetés, a parkoltatás, a forgalomirányítás és a belső rend fenntartása. A "FESTIVAL POLICE" elnevezésű belső rendfenntartó egységünk hatékonyságát és mobilitását quados és terepjárós csoportokkal erősítjük.

Egységes, feltűnő megjelenítéssel támogatjuk egységeink láthatóságát, javítva ezzel az egy időben jelenlévő nagyszámú közönség biztonságérzetét.