Hírcsatornák:
 | | 

Kőröstetétlen gyermeknap

Országos viszonylatban is meglehetősen ritka, hogy egy kisebb falu olyan rendezvényt szervez a gyermeknap alkalmából, ahol nem csak a színvonalas programokat élvezhetik a gyerekek és szüleik, hanem még ingyen használhatják egész nap az oda telepített vidámpark szolgáltatásait is, sőt a település meg is vendégeli a látogatókat. A rendezvény méltán büszkélkedhet a dél-Pest megye legnépszerűbb gyermeknapja elnevezéssel, melyhez igazodóan a látogatottsága is kiemelkedően magas.

Több száz gyermek, valamint hozzátartozóik személy- és vagyonbiztonságának megteremtése a feladatunk, az évről-évre növekvő látogatói létszám mellett. Látszólag egyszerű feladatnak tűnik a "rendfenntartás" a javarészt óvodás-, iskoláskorú gyerekek között, azonban a ki- és beléptetés, a csupán szalagozással elkerített hektárnyi terület zárása, valamint a belső forgalmi rend fenntartása, felkészült biztonsági őrök közreműködését igényli.

A vidékről érkező látogatók gépkocsijainak parkoltatása, a parkoló járművek vagyonvédelmi felügyelete ugyancsak fokozott figyelmet igényel a végrehajtó állománytól. Az egész napos rendezvény biztosítására 7-10 fős csoportot vezénylünk, legalább 1 fő női biztonsági őr részvételével.

 

Az elmúlt évek során minden egyes rendezvény alkalmával eseménymentesen teljesítettük a megbízó által elvárt személy- és vagyonvédelmi feladatokat. A szolgálatok teljesítése során nem került sor rendbontás, vagy más súlyosabb atrocitás miatti intézkedésre, mely alapvetően a fegyelmezett szolgálatellátásnak és az intelligens, diszkrét, de érezhető jelenlétnek volt köszönhető.