Hírcsatornák:
 | | 

Balatonboglári Szüreti Fesztivál

A "magyar tenger" déli partjának egyik méltán legnépszerűbb rendezvénye, 2014. augusztusában, már 38. alkalommal került megrendezésre. A több napos szüreti rendezvényt, évtizedek óta komoly hazai és nemzetközi érdeklődés kíséri, különös figyelemmel, az ott rendszerint felvonultatott régiós borkínálatra, a térség és az idény legnagyobb kirakodó vásárára és természetesen, a színvonalas szórakoztató műsorokra, koncertekre is.  Népszerűségét, talán az is növeli, hogy a "balatoni nyár" tradicionális zárórendezvénye, a tó körül nyaralók számára. Búcsú a nyári idénytől, búcsú a Balatontól, de előtte utoljára egy hatalmas fesztivállal köszöni meg Balatonboglár - talán a teljes Balaton-part nevében is - ingyenes programsorozattal a nyaralóinak, hogy ismét a legnagyobb és leghíresebb magyar tó környékét választották pihenőhelyül.

Link:http://www.boglariszuret.hu/ 

A dunántúli régióban több éven át szerzett fesztiválbiztosítási tapasztaltaink alapján kaptuk a megtisztelő felkérést, a rendezvény biztosítására. A napi több tízezer látogató, a rendezvényhelyszín több hektáros nagysága önmagában is nemes kihívást jelentett az A-Team csapata számára. A több színpadon és helyszínen egyszerre zajló események rendvédelmi, valamint a több száz fesztiválárus tevékenységének vagyonvédelmi biztosítása, továbbá a nagy számban jelen lévő külföldi látogatók informálása, útbaigazítása, precízen szervezett és koordinált tevékenységet igényelt munkatársainktól.

Az A-Team megjelenésével, felkészültségével és fegyelmezett szolgálatellátásával is bizonyította, hogy képes a bonyulult,magas szakmai elvárásokat igénylő és nagy társadalmi figyelemnek örvendő rendezvény belső rendjének a fenntartására, zökkenőmentes lebonyolításának, a személy- és vagyonvédelmi célú támogatására.