Hírcsatornák:
 | | 

Jásztelek, Falunap 2019.augusztus 4.

A Jászság településeinek közösségeit minden évben helyi rendezvények, falunapok "kovácsolják", erősítik. Az egész napos programok vásárral, vurslival és színpadi produkciókkal szórakoztatják az adott település, kilátogató lakóit, de sokszor a környező településekről is sokan érkeznek.

Jásztelek se maradhatott ki ebből a sorból, sőt talán a legegyedibb technikai kiállítással színesítette programjait a környékben. Old timer jármvek kiállítása bonyolódott a falunap helyszinén, a községi footballpályán. A rendezvény bíztosítása során a rendőrséggel és a polgárőrséggel karöltve biztosítottuk a járművek közlekedését a helyszín környezetében, majd a vagyonvédelmét ezeknek a valóban kuriózumértékű jármveknek.
Persze, a falunapon a vásári forgatag biztonságáról és a színpadi előadások zavartalanságáról is gondoskodni kellett. Az esti Hooligans koncertre emelkedett hangulat kerekedett a nap lezárásáig.
A helyi polgárőrséggel végzett, tervszerű rendezvénybiztosításnak köszönhetően rendkívüli esemény, baleset nélkül zártuk a rendezvényt.