Hírcsatornák:
 | | 

III. Betyárfesztivál és veteránautó találkozó (Enduro GP) Parádfürdő 2017. június 23-24.

Az idei évben Parádfürdő kiemelkedő feladatot vállalt egy nemzetközi sportrendezvény (Enduro GP magyarországi futama) és vele párhuzamosan a III. Betyárfesztivál és veteránautó találkozó megrendezésével.

Az egész hétvégét átfogó programok között a technikai sportok iránt érdeklődők és a laza szórakozást, vásári forgatagot kedvelők is megtalálhatták a kedvükre valót Parádfürdőn. Az idei Enduro GP magyarországi (4.) futama kiemelkedő jelentőségű sportrendezvény volt hazánkban, hiszen a világ minden tájáról több száz versenyző részvételével zajlott.
A gyönyörű környezetben lebonyolított verseny bizonyára jó hírét vitte a Mátra-vidék vendégszerető lakosainak, a környék látnivalóinak a résztvevők által.

A rendezvény, fesztivál jellegét a hagyományosan megtartott III. Betyárfesztivál és vásár teremtette meg, melynek keretében remek koncertek tették feledhetetlenné a hétvége estéit.

A veterán autók szerelmesei a Károlyi Parkban zajló fesztivál területén tekinthették meg a korábbi korok álomautóit. A korhű jelmezbe öltözött sofőrök kimerítő tájékoztatást adtak járműveik történetéről és a megalkotásukkor megvalósult technikai fejlesztéseket.

Kicsik és nagyok, kirándulók és versenyzők egyaránt megtalálták ezen a hétvégén a számukra legkedveltebb kikapcsolódást Parádfürdőn a Mátra-vidék egyik legcsodálatosabb településén.